Inainte de a trimite CV-ul
Renunta
De acord
Protectia datelor cu caracter personal a actionarilor

Informare

 privind prelucrarea datelor cu caracter personal apartinand  actionarilor  societatii SOCEP SA

 

Societatea SOCEP S.A., persoană juridică română, cu sediul situat în Constanţa, Incinta Port Nou, Dana 34, jud.constanta,  înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J13/643/1991, Cod Unic de Înregistrare RO 1870767, prelucreaza in conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 datele cu caracter personal apartinanad actionarilor sai.

 1.  Date cu caracter personal.

In timpul relației noastre cu dvs. putem colecta și procesa datele care vă privesc. Astfel de date pot include:

                2. Scopul prelucrării și temeiul juridic: vom folosi datele personale referitoare la dvs. în urmatoarele  scopuri:

            3.  Destinatarii datelor Am putea dezvălui datele dvs. personale destinatarilor terță parte în legătură cu scopurile de mai sus autorităților și organismelor de reglementare competente, conform cerințelor legale, precum si consilierilor profesioniști, auditorilor și furnizorii de servicii externalizați.

       

             4. Pastrarea datelor: Vă vom păstra datele personale in conformitate cu masurile interne de securitate a datelor cu caracter personal pe durata deținerii acțiunilor dvs. în cadrul Companiei și după ce veți înceta să fiți acționar în cadrul Companiei, în conformitate cu legea aplicabilă și, dacă este cazul, să rezolvăm orice reclamație sau dispută care ar putea apărea în legătură cu participarea dvs.

  

            5. Drepturile persoanei vizate in legatura cu prelucrarea datelor personale

         Persoana vizata poate exercita toate drepturile prevazute de lege privind protectia datelor cu carcater personal, in special: dreptul  de a fi informat cu privire la prelucrare, dreptul de acces la date, dreptul de a interveni in ceea ce priveste datele si de a solicita modificarea, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii  automate, precum si dreptul de a se adresa justitiei/si/sau autoritatii de supraveghere.

         Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile menționate mai sus, si pentru orice alta situatie legata de prelucrarea datelor dumneavoastra personale in calitate de actionar al societatii SOCEP SA ne puteți contacta la adresa dpo@socep.ro.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.