Inainte de a trimite CV-ul
Renunta
De acord
Știri
Siloz cereale
Siloz cereale
2021-08-05
Siloz cereale
2021-08-05
Siloz cereale

Terminalul de Cereale se construieste in Portul Constanta, Dana 34, Mol II, avand  o suprafata de 45.000 mp. Terminalul va avea o capacitate de aproximativ 100.000 to, ce va cuprinde 2 silozuri cu cate 6 celule metalice de depozitare cereale cu o capacitate de 8.500 to fiecare si instalatiii anexa necesare functionarii terminalului.

Descrierea functionala a terminalului:

Primirea cerealelor in Terminal se va realiza atat pe uscat cu mijloace de transport auto si vagoane CF cat si pe apa. Descarcarea cerealelor din mijloacele de transport pe uscat ( auto si CF ) se face in 2 cuve pentru descarcare simultana a doua mijloace de transport auto si o cuva pentru descarcare vagoane, cu o rata de 400 to / h.

Incarcarea cerealelor in nava se va face cu un shiploader cu o capacitate de maximum 800 to / h.

Expedierea cerealelor din Terminal pe apa se va realiza cu nave maritime de mare capacitate de tip Panamax de 65.000 tdw, care pot acosta la dana 43.

Receptia cerealelor se va face pe trei mijloace de transport

-        Barje / Autocamioane / Vagoane  

 

 

Share:
Latest News

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.